VIDEN ER NØGLEN TIL FORANDRING

Jeg ser en verden ude af balance...

Det lyder pessimistisk, jeg ved det godt. Men vi er nødt til at se de reelle problemer som findes derude i øjnene. Ved siden af klimaændringerne har vi et overforbrug, som er ude af kontrol, vi ser udryddelse af en enorm mængde insekter og dyr, og vi efterlader forurenet jord, mens vi overtager mere og mere uberørt land.

Jeg tror på løsninger såvel som folks evne til at ændre status quo
Nøglen til løsningen er viden. Min erfaring er, at når folk er oplyst om den tilstand, vi er i, og de løsninger der findes til at gøre det bedre, vil de ændre deres adfærd. Endda nogle gange med det samme. De fleste mennesker er gode og ønsker ikke at gøre skade. Det er det jeg tror på.

Så! Folk har brug for at kende fakta (mere end bare overskrifter) samt at kende løsningerne fra emne til emne. Jeg tror på at man kan bruge pålidelige kilder, og når man præsenterer viden, skal den være fakta orienteret, og løsningerne skal være praktiske og lette at få adgang til for alle.

Hvis vi går tilbage til hvor jeg startede; at dele sin viden er afgørende for at ændre fremtiden til det bedre. På grund af dette og dets store energi holder jeg lektioner hvert år med forskellige skoler, jeg holder taler og deler altid min viden med andre virksomheder, der ønsker at gøre det bedre.

Og jeg er så taknemmelig for alle, der har tilsluttet sig til den ansvarlige vej. Siden jeg startede The Organic Company tilbage i 2007, er der udviklet en masse positive initiativer.