ALT HANDLER OM BALANCEN

En sommerdag i 2002, åbnedes mit sind mod en indre rejse. En rejse, der er fortsat lige siden. Jeg meldte mig til et Yoga sommer kursus. Med yoga, åndedrætsøvelser og meditation. Og for første gang kunne jeg virkelig mærke mig selv. Min krop, mit sind, mit ego. Jeg kunne mærke en afslappet og indholdsrig følelse. Pludselig bemærkede jeg små ting og en følelse af indre fred. Jeg var til stede. Og det føltes så godt.

Jeg nyder livet i stedet for at blive fanget i fortiden eller i fremtiden
Det er specielt og dyrebart for mig. Og jeg er meget taknemmelig for at være blevet introduceret til indre værktøjer som disse. Jeg nyder livet i stedet for at blive fanget i fortiden eller i fremtiden. Det er også svært nogle gange, fordi jeg straks føler, når jeg ikke er i balance eller til stede, og jeg er nødt til at beskæftige mig med det samtidigt med, det der allerede er. : )

Det er det modsatte af for 20 år siden. Da havde jeg forskellige prioriteter. Nu er de mest luksuriøse ting i mit liv stilhed med meditation næsten fra daggry til skumring, vegansk mad og genforening med naturen. Åh, jeg elsker det. Helt ærligt, ville jeg have grint højt, hvis nogen forudsagde dette om mig for 20 år siden.

I dag er det ligesom at frelse og at rense sit sind og sin krop. Og det er en rigtig god gave (selvom det faktisk er hårdt arbejde at give slip, være tavs i flere dage og uden underholdning overhovedet).

Så jeg tror på, at alt er forbundet, med en energi og friheden og styrken ved at være til stede.

Og grunden til, at yoga livsstilen er mit svar, er fordi det er baseret på disse 5 elementer, der for mig giver mening:

  • Meditation
  • Åndedrætsøvelser
  • Træning (yoga)
  • Mad (sund og frisk. Intet kød, ingen kaffe, ingen alkohol og lignende)
  • Tænkning (generelle livsråd, såsom "nuet er uundgåeligt")

De 5 elementer tilsammen gør dig balanceret. Jeg kan skrive under på det. Men jeg er ikke fanatiker eller slave af en tidsplan. Så jeg føler på en måde, at ovenstående værktøjer er tilgængelige, og til en vis grad er indarbejdet i mit liv. Så jeg nyder at være til stede - mens jeg drikker et glas vin.

Ovenstående værktøjer er fri for religion og lignende. Jeg værdsætter også friheden i disse aspekter.

Jeg ønskede at introducere og forbedre trivsel i The Organic Company, og derfor tog jeg lektioner i mindfulness (opmærksomhed), som en meditation guide, så jeg nu har lært, hvordan man kommunikerer og videregiver den gode følelse.

I TOC mediterer vi hver uge. For dem der kunne tænke sig det. Det er valgfrit : )

Namasté!