ØKOLOGI 2.0

Dyb økologi har et holistisk syn på den verden, som mennesker, natur og dyr lever i. Den grundlæggende idé er, at de separere dele af økosystemet som mennesker, dyr, insekter og naturlig funktion ses gennem dyb økologi tankegang.
 
Menneskeheden er en integreret del af miljøet, og vi spiller en stor rolle med al vores nutidige viden. Dyb økologi filosofien - eller "Ecosophy" filosofien - har haft stor indflydelse på den grønne bevægelse og de grønne politiske partier over hele verden. 
 
Den norske filosof Arne Naess er manden bag udtrykket "Dyb økologi".
 
"Dyb ekkologi og økologi mener, at videnskaben om økologi viser, at økosystemer kun kan absorbere begrænsede ændringer af mennesker eller andre dissonante påvirkninger. Desuden mener begge, at den moderne civilisations handlinger truer det globale økologiske velbefindende".
 
Ekkologi 2.0 er derfor ligevægt mellem mennesker og natur samt respekt for jordens naturressourcer. Det er den dybe økologiske tankegang, der har den langvarige effekt.
 
The Organic Company er allerede ude før Ekkologi 1,0 og er på en rejse mod Ekkologi 2.0 Du kan følge rejsen på vores sociale medieplatforme, f.eks. Instagram, Facebook, LinkedIn, og uddannelsesplatformen TOC Academy på vores hjemmeside.