Vi fejrer 15 års fødselsdag

 15 ÅR MED ANSVARLIGT PRODUCEREDE PRODUKTER
 
I mere end et årti, har alle vores produkter været produceret i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld - certificeringen sikrer korrekt adfærd fra mark til brandholder og inkluderer økologiske og sociale kriterier, der tager hensyn til miljøet og mennesker 🌏
 
DREVET AF PASSION OG FORMÅL
 
Den passion, der startede The Organic Company tilbage i 2007, var en interesse i at skabe fantastiske produkter i økologisk bomuld i en høj kvalitet, både for forbrugeren og for vores planet.
Gretha Thunberg kæmper for klimaet, Plastic Change kæmper for mindre plastik i havene og The Organic Company kæmper for mindre og bedre forbrug og at alt landbrug skal være økologisk eller regenerativt.
 
RECEPTION & EVENTS🥂
 
Vi fejrer vores 15 års fødselsdag med en åben reception hos A. Petersen den 29. september - kom forbi og se afsløringen af ​​vores installation 'Repair the Future' som er udstillet hos Bygning A og skabt i samarbejde med A. Petersen. Der vil også være lækre drinks, og du får gratis adgang til åbningen af ​​PUTPUTs nye udstilling samme dag.  

CEO & FOUNDER JOY VASILJEV

Fra starten har det at drive en ansvarlig forretning været nøglen. Joy kom fra en karriere i Mærsk, og over i en af verdens mest beskidte industrier, nemlig bomuldsindustrien. Nøglen til at drive en ansvarlig forretning i en udskældt industri, var at fokusere på økologisk bomuld via GOTS certificeringen, der er kundens garanti for at bomulden ikke 'bare' er økologisk' men at der har været ordentlige arbejdsforhold og ingen brug af farlige kemikalier igennem hele værdikæden.

 

NEW ITEMS AND ICONS
Sig hej, til vores nye Mending Kit og Mending Tool Kit. I anledningen af vores 15. års fødselsdag, lancerer vi to reparationssæt. De er en helt konkret løsning til, at man kan reparere og genbruge sine ting, før man køber nye. Denne løsning er en blandt flere, der skal minimere ressource-krisen og massivt overforbrug. Man kan gå i gang med det samme, og lave fine synlige reparationer på sine tekstiler, og derved forlænge deres levetid. Det kan gøres så kreativt, som man vil, fra blomster til enhjørninger.
Udfordr engangsbrug med vores nye Zero Waste Basic Kit. Det vil spare mange ture til supermarkedet, og det vil måske også få dig til at sætte større pris på daglige ting og rutiner. Når du skifter til produkter af god kvalitet, køber du færre, og det giver en god følelse og tilfredsstillelse at bruge sine daglige produkter igen og igen. Ved at opgradere nogle hverdagsprodukter reducerer du dit ressourceforbrug og planetens. Start udfordringen i dag.
Når du vælger at købe certificeret økologisk bomuld, får du et produkt, der ikke kun er godt for dig, men også for mennesker og planeten. Vi skabte vores populære Big Waffle Serie for 10 år siden, og den er nu blevet en af vores ikoniske serier. Det seneste element i serien, er vores wellness-badekåbe perfekt til den, der elsker langsomme morgener eller den, der elsker strandture.