VORES RESSOURCE PRINCIPPER

MINDRE OG BEDRE

"Earth Overshoot Day" markerer den dato, hvor menneskehedens efterspørgsel efter naturressourcer i et givet år overstiger, hvad jorden kan regenerere i det pågældende år. I de sidste 50 år har vi brugt langt flere ressourcer, end vores jord kan regenerere.

OVERFORBRUG
Sådan ser overforbrug ud, den måde, vi bruger jordens ressourcer på, skal styres. For at gøre det skal vi alle (regeringer, virksomheder og forbrugere) have et sæt ressource principper, retningslinjer og specifikke handlinger.

Det er sådan, vi ser det. Og vi har løsninger og ideer til at komme videre.

Referencer: Earth Overshoot Day WWF Australia

 

---
Vidste du det?

Al vores emballage er lavet af genbrugsressourcer.
Det plastik, vi bruger, er 100% genanvendt PE og PP og papirbåndet omkring produkterne er lavet af 100% genbrugspapir.
---

 

5 vigtige adfærdsmæssige handlinger, der betyder noget

GENBRUG
Genbrug i stedet for at skabe mere affald, dette betyder ingen eller mindre engangsartikler. Det kræver en vis planlægning, som at bringe indkøbsposer, kaffekrus og drikkeflasker der kan tages med, når du går ud.

GENVIND
Giv ting videre som du ikke længere har brug for (tøj, køkkenartikler osv.). Og køb genbrug når du kan. Genbrug i stor skala er primært et statsligt/forretnings spørgsmål og flere fremskridt er nødvendige, men du kan hjælpe i dit lokalområde. Genbrugsfaciliteterne kan variere meget fra land til land og også fra materiale til materiale.

NÆGT
Nægt at købe (de fleste) nye ting: Har du virkelig brug for det? Og lån i stedet for at købe når det er muligt. Endelig nægt engangsartikler (sugerør, servietter, poser osv.), når de tilbydes; medbring din egen til en picnic eller når du skal have kaffen med dig, til shopping og så videre.

REPARERE
En dyd og en færdighed der næsten blev mistet for et par generationer siden. Vi elsker at se, at dette er en ny trend og foreslår at bruge nogle af de japanske syningsteknikker, som Sashiko til at reparere dine eleskede varer (en masse vejlednings videoer på YouTube)

REDUCERE
Det bjerg af skrald. Vi er nødt til at købe mindre og bedre. Og tænke over det. I stedet for at købe 10 billige T-shirts, så køb en eller to der er rigtig fine, der vil vare længe. Og hvis du har et hul i noget, så reparere det (smukt, så du får et unikt stykke med en historie ...)

Vores tostrengede mission og ressource principper

Hos The Organic Company har vi en tostrenget mission:
1. Vi ønsker, at alt landbrug skal være økologisk - ikke mere destruktiv produktion.
2. Mindre og bedre - fordi vi er nørd til det, ikke?

Og det er vores ressource principper:
1. Genbrug, når det er muligt.
2. Hvis nye, så økologisk, biologisk nedbrydelige, FSC eller tilsvarende.
3. Hvis økologisk, så certificeret.
4. Køb altid mindre og bedre.

Kan du se, hvor vigtigt det er? Vi tror på ansvarlig forretning, som kan være en nødvendig game changer.