VORES DESIGNPRINCIPPER

LØS ET PROBLEM - OPFYLD ET BEHOV - FORBEDRE EN KATEGORI

Hos The Organic Company skal vi handle ansvarligt og i overensstemmelse med moder natur. Det er noget vi er nødt til, og noget som vi selv har valgt. Det er i vores DNA. Alle nye produkter skal enten løse et problem, opfylde et behov eller forbedre en kategori.

Vi har beviser for, at vores designprincipper tager os i den rigtige retning: at vinde bedst i test mere end én gang, kundefeedback, der fortæller os, at vores håndklæder er deres favorit og som stadig er stærkt eftertragtet efter mange år, og mange virksomheder, søger råd om vores forretningsmodel.

Mindre og bedre

Vi tror på "mindre og bedre konceptet" af en grund; menneskehedens ressourceforbrug hvert år (siden 1970) overstiger Jordens evne til at regenerere disse ressourcer per år. I 2019 krævede vi, hvad der svarer til 1,7 planeter for at tilfredsstille vores forbrug.

Det kræver en større ændring. Og alligevel ønsker vi alle at producere, designe og erhverve nye ting. Så! Indsnævret; Det er et spørgsmål om at ændre den måde, vi producerer på, og i hvilket omfang.

Vi mener, at alle er nødt til at tage et skridt i den rigtige retning. Regeringer, virksomheder og enkeltpersoner. Med andre ord skal regeringerne lave alternative politikker på linje med naturen, virksomhederne bør handle ud over bundlinjetallene, og enkeltpersoner kan genoverveje at købe mindre og bedre, samtidig med at de genbruger og reparerer det, de allerede har.

Vores ansvar
- At være 100% økologisk.
- Al vores emballage skal kunne laves af 100% genanvendeligt materiale.
- Vi skal lave genanvendelige produkter, designet til at erstatte engangsartikler.
- Vi skal gøre funktionelle, kvalitetsprodukter til sidste års.
- Vi skal overholde vores designprincipper: Alle nye produkter skal enten løse et problem, opfylde et behov eller løfte en kategori.

Vores designprincipper
LØS ET PROBLEM
Eksempel: Vores håndklæder til at vikle om sig.
Ved design af dette stykke startede Lone Kjær Rasmussen og Joy Vasiljev ikke processen med farver eller stof; udgangspunktet var at løse et problem. Hvordan holder du håndklæder viklet rundt om dig? Lone og Joy designede båndet med sløjfer til at løse dette problem, du vil kunne finde denne funktion på mange af vores andre produkter også. (Og rygtet siger, at mange akavede situationer er blevet undgået siden indførelsen af denne funktion!)

IMØDEKOM ET BEHOV
Eksempel: Absorberende køkkenklude
Lad os se det i øjnene, for mange køkkenklude på markedet kan ikke absorbere eller kan have dårlig sugeevne og skal gennemblødes i dagevis før brug. Vores køkkenklude har høj sugeevne og kan bruges med det samme. Vores køkkenklude blev lanceret i 2009 og var måske den første køkkenklud, der virkelig var økologisk og absorberende. I dag har intet ændret sig, det er den samme størrelse, den samme kvalitet og det er lavet af det samme stof.

Eksempel: Køkkenklud - langtidsholdbar og fri for plastik
For nogle år siden begyndte folk at bemærke, at de mest almindelige køkkenklude indeholdt plastik. Vi så en mulighed, og Joy udviklede "den perfekte køkkenklud"; en kvalitets køkkenklud, fri for plastik, langtidsholdbar og lavet af økologisk bomuld.

FORBEDRER EN KATEGORI
Eksempel: Vores 6-lags tæppe.
Vi så en masse dejlige tæpper på markedet, men ingen lavet af ren økologisk bomuld, mens vi var virkelig luksuriøse på samme tid. Så Joy designede et tæppe med 6-lags blød økologisk bomuld. Den er stor nok til at omfavne dig og holde dig varm med et meget eksklusivt udtryk uden at være opblæst.

Mere om os, og hvad vi gør